Review: Nivea Sun verzorgende sun spray

Tegenwoordig kun je niet meer zonder een huidverzorging met UV bescherming. Deze zomer kies ik voor de Nivea Sun verzorgende sun spray met een factor 20.

Mijn huid is niet heel licht, maar verdient het wel om goed beschermd te worden. Tenslotte wil je niet voortijdig last krijgen van huidveroudering. Wat wel een risico is wanneer je geen goede verzorgingsproducten gebruikt.

De sun spray komt in een fles met pompje, en je kunt het geheel dus heel makkelijk over je huid sprayen. De spray is transparant, en laat geen witte strepen achter op je huid.

Vaak heb je het gevoel bij zonnecrèmes en sprays dat je poriën verstopt worden, en je huid niet meer kan ademen. Dit voelt dan als een stuk plastic op je huid. Met de Nivea spray heb je hier geen last van.

Een prima product om te gebruiken deze zomer dus!