Review: Valdispert Stress Moments

Je kent het allemaal wel. Je zit in een drukke periode en staat onder spanning. Soms zelfs zo erg dat je hiervan stress ervaart, last krijgt van slaapproblemen doordat je blijft malen, en verminderde concentratie.

Ik maakte enige tijd terug ook zo’n periode door, en ik ben niet iemand die snel naar de huisarts rent voor een pilletje. Ik hoorde dat het homeopatische Valdispert Stress Moments uitkomst kan bieden.

Voor een tientje koop je een doosje met twintig tabletten. Voor volwassenen geldt een maximum van drie tabletten per dag.

Ik moet zeggen dat het werkt. De knoop in je maag verdwijnt enige tijd na inname, de concentratie wordt beter, en ’s avonds bij inname voor het slapengaan, wordt de spanning op en in je hoofd ook minder.

De ingrediënten: Citroenmelisse extract 31%, suiker, valeriaanextract 11%, vulstoffen (cellulose. hydroxypropylcellulose), maïszetmeel, kleurstof (titaandioxide), antiklontermiddel (stearinezuur), maltodextrine

Natuurlijke ingredienten zoals je mag verwachten bij een homeopatisch middel. Er zijn verschillende varianten van Valdispert verkrijgbaar. Zo heb je ook de Stress Moments extra sterk, of Valdispert voor verbetering van de concentratie.

Ik heb het gelukkig niet meer nodig, maar ik kan het wel aanraden.