Review: Odorex Natural Fresh deoroller

Persoonlijk ben ik niet van de spuitbussen, ook niet wanneer het aankomt op deodorant. Liever gebruik ik een deoroller. Gewoon omdat het je de adem niet beneemt, maar ook omdat mijn huid prettiger aanvoelt.

Ik heb nu de Odorex Natural Fresh gekocht met 48 uur effectiviteit. Dat belooft heel wat. Echter, ik weet niet waar ze die 48 uur op gebaseerd hebben, want na een aantal uren gaat het effect toch echt verloren, ondanks dat ik niet overmatig zweet.

Wel vind ik het prettig dat er geen alcohol in de deodorant zit, wat huidirritatie tegengaat. Maar dit kun je ook bij dezelfde roller vinden waarop 24 uur effectiviteit staat afgedrukt.

De prijzen van deze deoroller varieren nogal per winkel, maar wanneer je de 48 uur ziet staan en deze is duurder dan de 24 uur. Neem dan gewoon die van 24 uur. Zelfde effect, maar goedkoper.